Nog geen reacties

Rabo Clubkas Campagne t.b.v. HKDK

Stichting Oudheidskamer Dr. Compagnie / HKDK

 

De Rabobank Clubkas Campagne gaat weer van start! Met deze campagne ondersteunt de Rabobank Drachten Friesland Oost het verenigingsleven en hun activiteiten in de regio.

 

Dit jaar doet Stichting Oudheidskamer Dr. Compagnie/HKDK ook mee met de Rabobank Clubkas Campagne.

Hoe werkt het? Als lid van de Rabobank ontvangt u begin juni een brief met daarin de stempassen. Ieder lid krijgt 5 stemmen en elke stem vertegenwoordigt een bepaald bedrag. Deze 5 stemmen kunt u als lid uitbrengen op de deelnemende verenigingen. In de bijgestuurde brief staat precies hoe dit allemaal moet. U mag maximaal 2 stemmen uitbrengen op eenzelfde vereniging. De stemperiode loopt van 15 tot 30 juni 2018. Doe mee en stem op Stichting Oudheidskamer Dr. Compagnie / HKDK. De opbrengst wordt gebruikt voor de aanschaf van een computer met scanner en foto-database-programma. Het digitaliseren en de aanschaf van gebruiksvriendelijke software kost geld. Daarvoor komt de Rabobank Clubkas Campagne goed van pas. Eind juni krijgen alle verenigingen en stichtingen te horen welk bedrag ze verzameld hebben met stemmen.

Let op! Als klant van de Rabobank ben je niet meteen lid… Als ‘gewone’ klant krijg je dus geen brief met stempassen. Helaas kun je niet meer lid worden voor deze stemronde, maar wellicht doen wij volgend jaar weer mee met de Rabobank Clubkas Campagne en dan kunnen we uw stem natuurlijk ook erg goed gebruiken! Het is een kleine moeite om lid te worden van de Rabobank en he hebt er ook nog eens voordeel van. Je mag namelijk meedenken en meebeslissen met de Rabobank. Zo hebben de leden en de Rabo0bank een aandeel in elkaar.

Ben je lid van de Rabobank? Dan zouden wij erg blij zijn met twee van uw 5 stemmen !

 

Plaats een reactie