Nog geen reacties

Enquête de Frissel

Juli 2018

Geachte ouder(s) en/of verzorger(s),

De behoefte van ouders voor goede opvang van hun kinderen wordt steeds groter. Het schoolbestuur ziet dat ook. Daarom bouwen we steeds meer scholen waarin ook de kinderopvang en het peuterspelen(voorschool) worden opgenomen.
Samen met hen zorgen we dat alles op een locatie beschikbaar is voor u als ouder of verzorger. Met elkaar gaan we bouwen aan een integraal kindcentrum (IKC). Kinderen van 0-12 jaar zijn daar de hele dag welkom.
Graag willen we weten wat u als ouder en verzorger zou willen. Van welke dienstverlening wilt u gebruik maken? Met al die gegevens kunnen wij kijken wat we kunnen opstarten.
Wij zullen starten met de activiteiten, in de huidige school, zodra we genoeg kinderen hebben.

Daarom nodigen wij u van harte uit de enquête in te vullen! Zo geeft u ons informatie om te werken aan een schitterend IKC in Drachtstercompagnie dat straks is een nieuw gebouw zal worden gehuisvest.

Dat alles in het belang van onze kinderen!

We verzoeken u vriendelijk de enquête in te vullen vóór 30 augustus. Uw email adres wordt in dit formulier alleen gevraagd om te voorkomen dat dit formulier door iedereen (niet belanghebbenden) ingevuld wordt. Ouders die al kinderen op school hebben zijn al benaderd en hoeven dit formulier niet in te vullen.

Bij voorbaat hartelijk dank voor het invullen.

Met vriendelijke groet mede namens de directie van de school,

Albert Jan Tiemens

Coördinator bedrijfsvoering
PCBO Smallingerland

Klik op onderstaande LINK voor het invullen van de enquête:

https://goo.gl/forms/7RQjZXkUpWFsDBCG2

Plaats een reactie