Nog geen reacties

Hoe zie jij Smallingerland?

 

Hoe ziet de toekomst van Smallingerland eruit? Zijn er wel betaalbare huizen? Waar is plek om duurzame energie op te wekken? Hoe gaan we om met hitte, droogte en stortbuien? De toekomst van Smallingerland is te belangrijk om alleen aan de gemeente over te laten. Daarom gaan we daarover met elkaar in gesprek. Jullie inbreng hebben we hard nodig, dus kom naar De Lawei. Praat mee!

Tijdens een afwisselende avond kun je actief meedoen én luisteren naar de ideeën van anderen. Er zit veel vaart in het programma: we presenteren kort de uitslag van de enquête #ditissmallingerland en vertellen over de Omgevingsvisie. Om ons te inspireren hebben we de directeur Europa van een grote speelgoedfabriek in Scandinavië uitgenodigd. Hij heeft een frisse kijk op onze toekomst en de rol en de lol van samenwerken. Daarna vragen we jullie om mee te denken over de toekomst van Smallingerland. Waar gaan we met elkaar voor zorgen?

Voor wie?

Iedereen is welkom om mee te denken en mee te praten. En om te luisteren natuurlijk. Neem gerust een buurvrouw, kennis of collega mee die zich betrokken voelt bij de toekomst van Smallingerland.

Waar en hoe laat?

Het programma begint op maandag 26 november om 19.00 uur in schouwburg De Lawei in Drachten en duurt tot ongeveer 22.00 uur. Meer informatie staat op www.dwjm.nl onder #ditissmallingerland.

Entree is gratis. Wel vragen we uw aanmelding. Aanmelding kan via het emailadres: I.poortenaar@smallingerland.nl Vanaf 18:30 uur staat de koffie en oranjekoek klaar!

Namens het College van Burgemeester en Wethouders,

 

Marjan Sijperda, Wethouder

 

Plaats een reactie