Nog geen reacties

Openingstijden Oudheidskamer Dr. Compagnie 2017

 

      Oudheidskamer Drachtstercompagnie 2017

 

Vanaf 13 mei 2017 zijn de deuren van de Oudheidskamer aan de Fallaetswei op nr.17 weer geopend. Tot 1 oktober 2017 is het op elke vrijdag van 10.00-16.00u mogelijk de Oudheidskamer te bezoeken. Op deze vrijdagen is er ook verse biologische groente te koop en de koffie- en theeschenkerij is geopend.

Op de overige dagen van de week is het ook mogelijk om een bezoekje te brengen maar dan is het belangrijk dat u van te voren belt, om er zeker van te zijn dat iemand u kan ontvangen: tel. 06-83256353 (begeleiding zorgboerderij).

We bieden ook gelegenheid om een verjaardag of familiefeest te houden. Als zorgboerderij kunnen we met u het programma invullen. We kunnen afhankelijk van wat u wilt de catering verzorgen. Er kan iemand komen van de Historische Commissie om iets te vertellen over Drachtstercompagnie en ook een workshop behoort tot de mogelijkheden.
Wanneer u met een groep wilt komen dan kunt u contact opnemen  met Ria Roosendaal van Zorgboerderij It Fallaet           tel. 06-23510144, of ria@itfallaet.nl.

De Oudheidskamer ligt aan een fietsroute om en door het dorp. Deze fietsroute is verkrijgbaar in de Oudheidskamer en is te vinden op de website van de Histoaryske Kommisje Drachtster Kompenije (HKDK).

Afbeeldingsresultaat voor zorgboerderij it fallaetZorgboerderij It Fallaet         www.itfallaet.nl

Stichting Oudheidskamer Drachtstercompagnie  www.hkdkdrachtstercompagnie.nl

 

 

 

Plaats een reactie