Nog geen reacties

vv TFS


Voetbalvereniging T.F.S.

Op het moment dat ik dit schrijf staat het nieuwe voetbalseizoen op het punt van beginnen. Vorig jaar hadden we één heren seniorenteam, nu hebben we twee heren seniorenteams en een damesteam. Dit betekent dat er vanaf nu elke zaterdagmiddag weer wat op ons sportpark valt te beleven. Qua organisatie betekent dit uiteraard een hele uitdaging. Zo zal er bijvoorbeeld voor de drie teams een tenue moeten komen. Bij de eerste competitiewedstrijd van het seizoen hopen we dit alles aan het publiek te kunnen tonen. Daarbij besteden we uiteraard ook aandacht aan de sponsoren van dit alles.

Wat betreft de jeugd werken we samen met de Sv Houtigehage. Door de opzegging van een vijftal jeugdleden moest de oorspronkelijke indeling eind augustus weer aangepast worden. Dit om iedereen te kunnen laten voetballen. Wat betreft een aantal categorieën zitten we erg krap in de spelers. Per categorie moeten er eigenlijk nog twee spelers bij. Het gaat om de categorie JO17 (jeugd geboren in 2001 en 2002), categorie JO11 (jeugd geboren in 2007 en 2008) en de categorie JO8 (jeugd geboren in 2010 en 2011). De vraag is: wie wil onze teams komen versterken?

Als vereniging proberen we de belangen van onze leden zoveel mogelijk te behartigen. Met de huidige groep kaderleden wordt dat steeds moeilijker. Sommige mensen hebben meerdere taken en dat is op lange termijn niet gezond. Omdat de vereniging momenteel groeiende is zijn we als bestuur op zoek naar nieuwe commissieleden voor de jeugd-, de activiteiten- en de sponsorcommissie. Ook zijn we op zoek naar vrijwilligers die bijvoorbeeld een of twee keer per maand op een zaterdagmiddag als vrijwilliger achter de bar van ons clubhuis willen staan.  Ook voor de bouw/inrichting van het nieuwe MFC in 2020 zal er binnenkort vanuit de vereniging een commissie moeten komen.

Commissieleden/vrijwilligers die met ons aan de toekomst van de voetbalvereniging willen werken zijn van harte welkom. Je kunt je aanmelden bij de bestuursleden Maeike Nijboer, Nick de Roos, Henk de Jong, Rick Ypma of Pieter Postma.

Lid worden van onze voetbalvereniging kan vanaf 5 jaar. Meisjes zijn ook van harte welkom. Nieuwe leden kunnen zich op de Pream 4 aanmelden bij Bert Nijmeijer, tel. 06-12112554. Bert verzorgt namelijk onze ledenadministratie.

Informatie m.b.t. onze vereniging is te vinden op onze website www.vv-tfs.nl

 

Vrijdag 20 oktober: Klaverjassen (aanvang 20.00 uur)
Vrijdag 10 november: Klaverjassen (aanvang 20.00 uur)
Maandag 13 november: Algemene ledenvergadering (aanvang 20.00 uur)
Vrijdag 8 december: Klaverjassen (aanvang 20.00 uur)

 

 

Met vriendelijke groet,  Pieter

Plaats een reactie